Jostain kumman syystä heräsin jo 7.30. Aamulla oli hyvin aikaa lukea viikolla tullut (roska)posti. Sekä Aamulehti myös.

Kyselin tytärtä ja kaveriani mukaani Ikeaan. Kumpikaan ei lähtenyt. Tyttärellä oli muuta menoa ja kaverini oli flunssassa. Menin siis yksin. Ensin kävin syömässä ja tapasin vanhan pomoni Ikean ravintolassa. Morjesteltiin vaan.

Etsin keittiön laatikoihin "jakajia". Eli juttuja jolla laatikko saadaan jaettua useampaa osaan. Niitä löytyi, mutta ne oli mitoitettu vain Ikean omiin laatikoihin. Ostin sitten muutaman muovilaatikon, jo niistäkin on apua kun lastaa tavaraa vetolaatikkoihin.

Lisäksi ostin pihalyhdyn, kierrätykseen sopivia kasseja, kukan, ison saviruukun pihalle ja ruokapuolelta mukaan tarttui sinappia, juustoa ja vaniljakastiketta. Ostokset alle 40 euroa.

Koukkasin ruokakaupan kautta ja laitoin kotona uuniin peruna-jauhelihalaatikkoa valmistumaan. Menin pihalle hommiin: lastasin pätkityt puut kahteen saaviin, yhteen ämpäriin ja yhteen kantokoppaan. Istutin kanervat uuteen piharuukkuun ja asetelmasta tuli hieno. Juuri ennen sadetta sain hommat valmiiksi. Ensin satoi vettä ja sitten se muuttui rännäksi.

Ruuan jälkeen torkuin sohvalla ja sitten sauna lämpiämään. Nyt on saunottu ja on niin puhtoinen olo ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Pihaa on siistitty ja nyt lumi peittää loput roinat

2. Tyttären kanssa juttelua puhelimessa

3. Pojan kanssa juttelua täällä kotona