Nukuin huonosti ja heräsin tosi väsyneenä klo 9.15. Aamupalan jälkeen olin Järvensivulla klo 10.45. Työt ihan OK ja työmaaradiokin oli mukana. Sain soiton vakiasiakkaaltani ja hän toivoi muuttosiivousta sukulaisensa asuntoon perjantaiksi. Sovittiin asia, mutta melkein heti tuli tekstari: homma peruuntui. Asiakkaan sisko tekee siivouksen. Toisaalta ihan hyvä juttu: viikonloppuvapaa alkaa perjantaina klo 16.30.

Toinen työkohde oli Tiiliruukinkadulla. Ensin ihmettelin missä perheen koira on? Vähän ajan päästä kuului WUF ja koira kömpi sängystä minua tervehtimään. Perheen poika kävi kaverinsa kanssa pikaisesti ja lähtivät sitten kaverille. Isäntä saapui myöhemmin ja ehdimme juttelemaan.

Kolmannessa kohteessa olin puoli viiden maissa. Vein tuliaisena asiakkaalleni uuden vessaharjan. Hän ei loukkaantunut yhtään, vaikka herjasin että vanha harja oli 70-luvulta. Vanha roskiin ja uusi käyttöön. Meillä oli taas oikein hyvät jutustelut. Aiheina oli kierukka, eturauhanen ja kuolema.

Kotimatkalla poikkesin kaverillani kahvilla. Onneksi tarjolla oli hyviä leipiä: nälkä kurni, koska en ollut ehtinyt syömään päivällä. Ihastelin kaverini uutta ilmalämpöpumppua. Talossa oli todellakin paremmin lämpöä kuin ennen. Sovittiin että mennään yhdessä lauantaina Tampere-taloon Naisday messuille. Kääk! Taas aikainen aamuherätys viikonloppuna.

Päivän onnistumiset:

1. Laskuja maksettu ja tulosteltu

2. Kiva työpäivä

3. Mukavat kahvittelut illalla