Heti aamulla sain kotona hälytykset päälle. Olin jo laittanut ulko-oven kiinni, kun huomasin että autonavaimet jäi sisälle. Sieppasin avaimet nopeasti, mutta oven avaus päräytti äänettömän hälytyksen päälle. Heti tuli soitto Securitakselta ja kyselivät vielä salasanaa. Pyytelin anteeksi turhaa hälytystä ;-)

Päivällä olin Ruotulassa vakipaikassa. Hommat ihan OK ja perheen koira oli ihana kuten aina. Se todellakin tottelee käskyjä. Töiden jälkeen poikkesin Teiskontien ABC:lla ja ostin Hesestä kanawrapin. Söin sitä samalla kun ajoin kohti keskustaa.

Sain soiton jossa kysyttiin siivousta tälle tai ensi viikolle. Piti kieltäytyä, koska kalenteri on täynnä. Lisäksi soittaja vaikutti epäilyttävältä. Luotan jo tuntemuksiini ja ehkä siksi dumppasin soittajan. Vakiasiakas soitti ja kysyi voinko tulla maanantaina sovittua aiemmin. Sovin että sopii. Pitää vaan huomenna perua hammaslääkäriaika. Onhan nyt hyvä syy perua ;-)

Teatterikappale oli hyvä. Kyllä sai nauraa. Paikalla oli enimmäkseen eläkeläisiä ja ikääntyvillehän tuo esitys oli suunnattu. Väliajalla kävin siirtämässä kiekkoa, koska auto oli parkissa Satamakadulla kahden tunnin paikalla. Siskon kanssa suunniteltiin että mentäisiin Tampere taloon johonkin konserttiin.

Päivän onnistumiset:

1. Sain tilattua remppamiehen perjantaiksi

2. Kiva teatterikäynti siskon kanssa

3. Ennakkoverot maksettu