1286310493_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään sain illalla suuren kimpun krysanteemeja. Ostin kuusi kanervaa ja ne tuotiin kotiin asti. Ostos tuki urheiluseuraa jossa tyttäreni pelaa. Kukat maksoivat 20 euroa. Kaupanpäälle sain sen kukkakimpun. Perkasin kukat kolmeen maljakkoon ja nyt olen kuin amerikkalaisessa kodissa: tuoreita kukkia ympäri asuntoa.

Aamulla matkasin Ruotulaan. Vakioreitti oli poikki tietöiden takia ja ajoin harhaan ainakin pari kilometriä ja olin hieman myöhässä. Perheen vanhin lapsi oli kipeänä ja sairasti kotona. Hommat ihan OK.

Ostin ruokaa Teiskontien ABC:n Hesestä. Söin hampurilaisen autossa ja juttelin samalla tyttäreni kanssa puhelimessa. Huomenna menen tytärtä vastaan töihin.

Uudella asiakkaalla pesin ikkunoita, vaikka piti kyllä siivota. Harmittaa ettei omat ikkunavehkeet olleet mukana. Nyt piti pärjätä pienellä pesusienellä, vanhoilla räteillä ja huonolla lastalla. En ollut tyytyväinen tulokseen, mutta asiakas oli. Seuraava käynti on viikon päästä.

Kotiin menin ruokakaupan kautta. Ostin huomiseksi energiajuomaa: huomenna on kolme siivouskohdetta. Maksoin lahjatavaraliikkeeseen monivetoni rästit ja uusin lottoni. Jokerissa oli tullut voitto: 2,50 euroa.

Päivän onnistumiset:

1. Iso kukkakimppu lahjana

2. Laskuja tulosteltu asiakkaille

3. Syyskukat istutusta vailla valmiina