Aamulla, tai siis päivällä olin Messukylässä kissojen kanssa siivoamassa. Toinen kissa välttelee imuria ja toinen kyttäilee moppia. Molempia sai rapsutella oikein kunnolla. Nyt en käynyt syömässä kuten yleensä torstaisin, vaan nautin joghurtin ja banaanin automatkalla.

Toinen vakityömaa oli Villilässä. Hommat ihan OK. Taidan laittaa perheelle viestiä että onko kaikki OK? Ei ole tullut mitään palautetta. Toivottavasti ovat tyytyväisiä. Mutta jos on valittamista, niin siitä kannattaa mainita heti.

Olin Coussiccan lähistöllä reilusti ennen määräaikaa. Molemmat likkakaverini tulivat parkkipaikalle. Tytär haki autoni ja sitten me kaverit menimme syömään. Tilasimme lankkupihvit ja ruoka oli todella hyvää. Alkuruokana sai valita bataattikeiton tai salaatin. Minä otin keiton ja kaverini salaatit. Oli mukavaa jutustelua ja koko tapaaminen oli ihan kymppi.

Pääsin kaverini kyydillä kotiin. Lämmitin uunin rakennusjätteillä. Niistä ei kyllä lähde niin hyvää lämpöä kuin koivuhalosta. Poltin kaksi pesällistä ja tulihan siitä jotakin lämpöä.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvää ruokaa nautittu

2. Huomenna kampaajalle ja kohti Kalastajatorppaa

3. Poika pääsee lomille huomenna