Aamulla olin Messukylässä hommissa ja siellä oli perheen rouva paikalla. Töiden lomassa (rouva etätyskenteli) joimme hyvät kahvit. Tarjolla oli valkosuklaajuustokakkua. Täytteenä appelsiinituorejuustoa ja pohjana dominokeksejä. Nam!

Käväisin Munkkimiehissä syömässä makkarakastiketta perunoiden ja salaatin kera. Sitten tohinalla Villilään. Hommat ihan OK. Kylpyhuoneen pesuun on kyllä jatkossa varattava kumisaappaat, taas sukat kastuivat.

Kolmas kohde oli Leinolassa. Pikasiivous kaksi tuntia. Yleensä tässä kohteessa aikaa on ollut kolme tuntia, mutta ovat nyt lyhentäneet ajan kahteen tuntiin. Toivottavasti huomaavat eron. Nyt jäi pölyjenpyyhkimiset aika minimiin ja mattoja ei viety ulos. Lähinnä vain imurointia, moppausta ja vessojen pesua. Säästivät noi 12 euroa. Kannattiko?

Naapurini soitti illalla ja kysyi voisiko hän tuoda koiransa meille huomenna? Heille on tulossa kattomiehiä ja koira voi pelätä kolinaa. Koira on jo vanha ja aika sokea, mutta ei umpikuuro. Naapurin eläkeläispariskunta oli jo kieltäytynyt jollakin verukkeella, vaikka ovat päivät kotonaan. Minäkin kieltäydyin (yleensä aina suostun auttamaan), koira ei varmaan viihtyisi oudossa paikassa yksinään. Ja voisi vaikka purkaa pahaa oloaan pahoja tehden. Koira olisi tuotu jo aamulla ennen kahdeksaa :(

Sitten soitti siskoni ja kysyi ottaisinko hänen työkaverinsa 1-vuotiaan kissan. Kissan voisi ottaa "koekäyttöön", eli palautusoikeus on. Ensin lupasin ja sovimme että kissa tulee meille sunnuntaina. Sitten tutustuin netissä puolipitkäkarvaisiin kissoihin (onhan niitä myös asiakkaillani) ja totesin että en halua jättimäärää karvoja kotiini. Laitoin siskolleni tekstarin. Aina myös epäilyttää miksi joku haluaa luopua kissastaan: tekeekö se pahoja vai mitä ongelmia on ollut?

Päivän onnistumiset:

1. Mukava kahvittelu asiakkaan kanssa

2. Ehdin pitämään ruokatunnin

3. Osasin kieltäytyä