Taidan vaihtaa gmailin salasanaa nyt viikon välein. Tuttavat ja kylänmiehet ovat pelotelleet minua. Kukaan ei saisi koskaan ilmoittaa luottokorttinsa numeroita netissä. Eikös ne nettitilaukset tehdä juuri niin? No, tähän asti kaikki OK.

Auto oli aamulla ihan hileessä: lasit ja ajovalot ihan huurussa. Piti laittaa auto lämpiämään, mutta lämppärinjohto oli liian lyhyt. Hain jatkojohdon ja sisätilanlämppärin pihavarastosta. Jopa homma toimi!

Olin Lukonmäessä yhdentoista kieppeissä. Vastassa oli ihana kissa. Se oli oikea työnjohtaja. Sain oikein komentaa sitä siirtymään pois imurin tieltä. Perheen rouva poikkesi hakemaan autonsa talvirenkaat.

Matkalla Tiiliruukinkadulle kävin syömässä Nekalassa. Yksi pyörykkä, mozzarellaperunat ja salaatti maksoivat noin neljä euroa. Samalla sain lukea Iltalehden: Maria Lund on raskaana. Onneksi Chilen kaivosmiehiä on saatu maanpinnalle.

Kotimatkalla nappasin tyttäreni kyytiin kaupungista. Tulimme tänne kotiin ja keitimme kahvit. Sitten tyttären asunnolle ja saimme vaihdettua vaatehuoneen lampun. Se oli odottanut vaihtoa noin ½ vuotta ;-) Homma oli vaikea koska talokirjan ohjeet olivat puutteelliset.

Illalla lämmitin uunin ja metsästin ex-poikakaverin puhelinnumeroa. Olen vailla halkoja. Enirosta sain uuden numeron ja soitan siihen huomenna.

Päivän onnistumiset:

1. Mukavasti onnitteluja

2. Viikko on jo yli puolenvälin

3. Mukavat kahvittelut tyttären kanssa