Poika laittoi viime yönä viestiä neljän maissa: piti kipinää teltassa ja lavetti-konttikoulutus jatkuu tiistaihin asti. Aamulla heräsin puhelinsoittoon klo 10.30. Kaukajärven (se mielestäni epävarma maksaja) soitti minulle. Oikeastaan puhelimessa oli hänen miehensä. Mies tuumasi ettei heillä ole imuria ja jakkaraa vietäväksi uuteen asuntoon. Juuri näitä olin pyytänyt hänen rouvalta ja oli sovittu että ne toimitetaan. Mies vielä tivasi että sinähän se siivooja olet ja sinulla pitää olla kaikki tarvikkeet. Onneksi hän vielä totesi että eiköhän peruta koko tilaus ja palauta avain asunnolle. Jee! Tämä sopi minulle paremmin kuin hyvin.

Tytär tuli käymään iltapäivällä ja joimme yhdessä kahvit. Tytär oli mukana kun palautin avaimen Kaukajärvelle. Sitten tyttären asunnolle. Talossa oli asuntoesittely ja minä poikkesin siellä. Kiinteistövälittäjä puhui hieman väärää tietoa naapuriin tulevasta kerrostalosta. Kuulemma 7-kerroksinen, mutta siitä tulee 9-kerroksinen. Joten myytävästä asunnosta häipyy totaalisesti nyt näkyvä ihanan maisema. Vein tyttäreni Kaukajärven Nesteelle ja hän pääsi sieltä pelikaverinsa kyytiin. Joukkueella oli peli Orivedellä.

Kotona siivosin ja raivasin. Pihalta roskia pois. Sisällä niputin kolme kassillista jätepapereita, laitoin puhtaat pyykit kaapeihin ja putsasin hellan. Kävin vielä kellarissa lukemassa vesimittarin lukeman: otsalampun avulla.

Päivän onnistumiset:

1. Epävarma työ peruuntui

2. Tyttären kanssa kahvittelua ja juttelua

3. Kotonakin on siivottu