Ensin oli outoa se että nukuin pommiin. Piti olla Nattarissa klo 10.00 ja heräsin vasta 10.05. Olin sammutellut torkkuja moneen kertaan. Puhelin taitaa vedellä viimeisiään, sillä herätysääntä ei aina kuule. Soitin asiakkaalle, mutta myöhästyminen ei sitten haitannut ollenkaan.

Sain puhelun ja pyynnön muuttosiivouksesta. Sovin käynnin Kaukajärvelle ja asiakas tuli naiskaverinsa kanssa paikalle. Molemmat naiset olivat aika epäsosiaalisen oloisia, anteeksi vaan. Sain avaimen asuntoon ja menen sinne maanantaina. Edessä ikkunanpesua, lattioiden pesua ja vahausta. Lisäksi pölyt, vessa jne. Nyt epäilyttää suuresti se onko asiakkaalla maksukykyä? Mutta otan riskin ja katson kuinka käy.

Kaukajärvenreissulla kävin tyttäreni luona kahvilla. Minulla oli mukana kahvimaito ja pakkasesta otetut pullat. Katsoimme yhdessä yritykseni uudet nettisivut ja tytär antoi hyvää palautetta. Kävimme yhdessä Mustassa Pörssissä ja Kodin Ykkösessä Turtolassa. Tytär sai hyvän tarjouksen jääkaappipakastimesta, mutta miettii vielä. Pakastin sulattaa itse itsensä ;-)

Kotimatkalla poikkesin kaverillani. Hänellä oli lähisukulainen kuollut, mutta se tapahtuma oli ollut jo vuosia odotettavissa. Yllätys oli se että perintö meni jollekin säätiölle. Sukulaisille jäi vain irtainta tavaraa. Kaverini uusi mies kuorsasi sohvalla. Nauratti se että kaverini vaihtoi vanhan miehensä yhtä kuorsaavaan "uuteen". Pari vuosikertaa vaan vanhempaa.

Päivän onnistumiset:

1. Annoin tyttärelle nimpparilahjaksi Ratian kaulakorun

2. Ostin lisää Callunoita ja tarkoitus on istuttaa ne viikonloppuna

3. Yritän luottaa ihmiseen joka ei näytä luotettavalta