Aamulla vein autoni korjaamolle kymmeneksi. Autoon laitettiin sähköpistoke sisätilanlämppäriä varten. Kävelin korjaamolta kotiin (20 min), olin kotona samanverran ja sitten taas kävelin takaisin korjaamolle. Asennus maksoi 50 euroa.

Kotona katselin telkkaria ja söin eilistä soppaa. Sitten tein lähtöä Ikuriin työmaalleni. Poikkesin lähikauppaan hakemaan evästä, ihmettelin kun auto sammutuksen jälkeen vielä hurisi. Eli jäähdyttimen tuuletin meni päälle. Lisäksi kojetaulussa paloi valo check. Palasin korjaamolle. Yksi johto olikin jäänyt laittamatta paikalleen...

Ikurissa kissat olivat vastassa. Aina vaan paremmin ovat kesyyntyneet minulle. Yksi kissoista tuli oikein syliin. Hommat ihan OK. Pesin kylpyhuoneen lattian ja suihkutilan WC-pöntön pesuaineella: se aine toimii!

Kotona lämmitin pojalle maksalaatikkoa ja laitoin itselleni teetä. Vein pojan linja-autoasemalle ja ihmettelin kun bussia ei näkynyt eikä yhtään varusmiehiä. Samassa poika muisti että bussikuljetus toimii vain sunnuntaisin. Äkkiä uparit ja kohti rautatieasemaa. Poika oli junassa muutamaa minuuttia ennen junan lähtöä. Ilalla tuli tekstari: oli ehtinyt varuskuntaan seitsemän minuuttia ennen määräaikaa.

Päivän onnistumiset:

1. Lyhyt ja mukava työpäivä

2. Poika ehti lomilta takaisin

3. Laskuja on makseltu