Taas nukuin pitkään: heräsin vasta yhdentoista jälkeen. Rauhassa lehden lukua ja aamupalaa siinä ohessa. Aamulehdessä oli työpaikkailmoitus johon teen haun. Se oli se melko varma paikka, johon en sitten päässytkään. No, nyt on kaksi viikkoa aikaa tehdä hakemus. Siitä tulee muuten todella tyrmäävän hyvä!

En sitten käynyt Biltemassa enkä Ikeassa. Ajelin Kangasalan Hong Kongiin ja ostin sieltä koristekapselit autooni. Hinta 12,90 euroa. Asennus ei ollutkaan helppoa: kolme neljästä kapselista murtui asennuksessa. Ovat kyllä nyt paikoillaan ja pysyivät vielä illalla kyydissä.

Illalla tein samaa ruokaa kuin eilen. Koska poika kehui Italianpataa, niin sitä oli taas tarjolla. Tytär kysyi minua ja veljeään kahville, mutta emme ehtineet. Vein pojan linja-autoasemalle kahdeksan kieppeissä ja poika lähti Parolaan. Hänellä on edessä autoleiri ja lomille pääsee vasta kahden viikon päästä. On kuulemma aika räytynyt armeijaan. Minä kyllä näen edelleen innostuksen kipinää tuon valituksen takaa.

Siskoni soitti illalla ja puhui pitkään, kuten hän tekee aina. Oli ollut huuhaa-kurssilla. Siellä oli opetettu varvun käyttöä. Eli pajunvarvulla voi mitata ruoka-aineista enrgiat. Myös maasäteilyt ja kaivonpaikat. Siskollani varpu ei vielä vääntynyt. Itse olen käynyt vastaavalla kurssilla yli kymmenen vuotta sitten ja varpu kyllä vääntyi käsissäni. Täytyypä kokeilla onko taito edelleen hyppysissä!

Päivän onnistumiset:

1. Vapaapäivä on aina hieno juttu

2. Autossa on nyt koristekapselit

3. Pitkä puhelu siskoni kanssa illalla