Aamulla olin klo 11 Järvensivulla vakiasiakkaan luona. Hommat ihan OK. Työmaaradio oli taas seurana. Joskus tämä homma on aika yksinäistä, hyvä että edes radio-ohjelmat antavat seuraa.

Matkasin Tiiliruukinkadulle ja sain hakea parkkipaikkaa aika kauan. Lopulta sain autoni Satamakadulle kahden tunnin kiekkopaikalle. Asiakas tuli kotiinsa ennen lähtöäni ja kerroin hänelle parkkiongelmasta. Sovittiin hätäratkaisuksi että tarvittaessa saan ajaa autoni heidän parkkiin talon kellariin. Ovi aukeaa koodilla.

Kolmas työkohde oli Teiskontiellä. Hain läheisestä Siwasta kolmioleivät. Söin niistä toisen, mutta toinen meni roskiin. Asiakkaan kanssa oli taas hyvät juttelut. Ensin emme meinanneet löytää hyvää jutunaihetta, mutta sitten juteltiin nuoruudesta ja viinasta. Niistähän juttua riitti ;-)

Hain tyttäreni Tammelasta ja tultiin tänne kotiin kahville. Luettiin lehtiä ja juteltiin mukavia. Tytärtä nauratti kun kerroin asiakkaiden kertomia juttuja. Yksi oli lukinnut itsensä Ranskassa suihkun jälkeen parvekkeelle ja kiipesi sieltä pyyhkeen kanssa alas. Toinen oli kakannut housuunsa taluttaessaan kaveriaan kotiin sahti-illan jälkeen. Kyllä näitä juttuja riittää ja asiakkaat ovat oikeita tarinaniskijöitä.

Vein tyttäreni illalla Kaukajärvelle ja hän sai mukaansa kaksi Eerikaa, eli kanervaa. Minulle jäi neljä Callunaa. Eerika ei kestä sadetta, mutta Calluna kestää. Tässä linkissä lisätietoja. Viimeistään viikonloppuna laitan kasvit paikalleen.

Päivän onnistumiset:

1. Sain asiakkaalta uuden Hymy-lehden ja muistilapun

2. Tyttären kanssa kivat kahvittelut

3. Pojan sänkyyn vaihdettu uudet petivaatteet