Kolme työkohdetta tänään, mutta aikataulu toimi. Ensin olin Lukonmäessä ja työaika kaksi tuntia. Taidan laittaa asiakkaalle kyselyä riittääkö tuo aika? Itse lisäisin siihen ainakin puolituntisen. Perheen kissa oli todella hyvä apulainen: tarkkaili työtäni ja sitten se sai hepulin ;-)

Kävin syömässä Nekalassa lihapyörykän perunoiden ja salaatin kera. Sitten keskustaan. Homma ihan OK ja ehdin juttelemaan perheen isän kanssa. Lomamatka oli sujunut hyvin, paitsi perheen lapsi oli saanut mahataudin.

Poikkesin Amurin Helmeen kahville ja sain vaihdettua kolikkopussistani osan rahoista seteleiksi. Tapasin vanhan tuttuni kahvilan edustalla ja hieman myöhästyi seuraavasta kohteesta. Piti sitten oikein kaivella koko laukku läpi että löysin parkkikolikkoja. Onneksi löytyi!

Töiden jälkeen menin VPK:lle erään yhdistyksen tilaisuuteen. Tarjolla oli todella erinomaista kalakeittoa leivän ja juotavien kera. Söin liikaa ja maha oli kuin pallo illalla. Juttelimme työhakemuksestamme nykyisen toimittajan ja pj:n kanssa. Taidan olla aika vahvoilla ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Työhakemus ja CV postitettu

2. Mukava työpäivä

3. Kiva iltatilaisuus ja hyvää soppaa