Eilen illalla huomasin että kännykkäni herätystoiminto ei toimi kunnolla. Herätyskellosta oli patterit loppu ja uusia pattereita ei ollut. Laitoin tyttärelle viestiä että soittaisi minulle aamulla. Jännitti että jos en herää ajoissa elokuviin. Nukuin huonosti ja heräsin jo kuudelta. Makasin sängyssä seitsemään asti, mutta uni ei tullut enää silmään. Nousin, keitin teetä ja luin Aamulehden. Katselin tallentamani Vaarallinen tehtävä elokuvan.

Lähdin bussilla kaupungille ja matkaseuraksi sain naapurituttavani. Tuli juteltua kuulumiset. Kävin Sokoksella uudessa Herkussa syömässä salaatin. Plevnassa olin ajoissa. Yksi ilmoittautunut ei tullut paikalle: meitä oli vain seitsemän paikalla. Hain liput ja sitten kävimme yhdessä kahvilla / kaakaolla ja teellä. Elokuviin tuli myös tyttäreni ja siskoni miehensä kanssa. Ostin 10 kerran sarjalipun ja siinähän tuli säästöä. Yh-jäsenet saivat ilmaiset liput, mutta tyttäreni ja siskoni miehensä kanssa maksoivat omat lippunsa. Pidin elokuvasta, vaikka odotin siitä vielä enemmän. Parhaat suoritukset olivat Jussi Vataselta ja Kari Ketoselta. Timo Lavikainen oli myös hyvä.

Elokuvan jälkeen kävimme tyttären kanssa Sokoksella ruokaostoksilla. Tytär aikoi laittaa illalla tortilloja. Minä ostin jäämerensalaattia ja graavilohta. Tytär ajatteli tulla huomenna kylään poikakaverinsa kanssa, mutta minä hieman toppuuttelin. Pitäisi siivota!

En ole ehtinyt perehtymään uusiin nettisivuihini ja pitäisi vielä tehdä se työhakemus. Mihinkä tuo aika karkaa?

Päivän onnistumiset:

  1. 1. Mukava elokuvatapahtuma
  2. 2. Kiva nähdä tytärtä, siskoa ja sen miestä
  3. 3. Hain illalla puita pihalta otsalamppu päässä. Kätevää!