Perjantaina menin rautatieasemalle ja piti vaan ostaa junaliput. Ensinnäkin asemalla oli kauhea ruuhka ja lipunmyyntiin kova jono. Sain viimeisen lipun neljän junaan ja se lippu oli ykkösluokkaan. Eli maksoin "ylihintaa" noin 20 euroa. Paluulipun lauantaille sain kakkosluokkaan.

Ratikalla Lasipalatsin edestä Kalastajatorpalle ja se matka sujui hyvin. Ostin ratikkalipun kännykällä: hinta kaksi euroa. Hotellilla sain avaimen, eli kortin ja pääsin huoneeseeni. Ihmettelin kun en saanut valoja toimimaan, koko huone oli pimeä. Sentään pöytälamppuun tuli valoa ja sain soitettua respaan. Siellä nainen valitteli ettei ollut infonnut minua. Avain, eli kortti on työnnettävä huoneessa valonappulan yllä olevaan lokoseen ja sitten kaikki valot toimivat ;-) Keitin itselleni teetä ja katselin telkkaria. Huone oli hieno ja parvekkeelta oli hienot näkymät merelle.

1288467045_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yön nukuin hyvin, vaikka näin painajaisia pahasta naapuristani. Aamulla keitin taas teetä ja olin huoneenluovutuksen jälkeen valmiina seminaariin klo 8.30. Seminaari oli hyvä. Aamupala, lounas ja kahvit olivat ensiluokkaiset. Ja palvelu pelasi! Kannatti lähteä reissuun. Seminaarin esiintyjinä oli mm Lisa Sounio, Timo Lampikoski ja Tuula Antola. Kotiinviemisinä sain matkaan lehtiä, esitteitä ja pikkutilpehööriä.

Tampereella olin kahdeksan maissa ja tytär oli minua vastassa rautatieasemalla. Poika oli pessyt pyykkinsä jo eilen ja on nyt menossa saunaan. Minä taidan käydä vain suihkussa: hiukset ovat vielä kampaajan jäljiltä niin hyvin ettei niitä raaski pestä.

Päivän onnistumiset:

1. Seminaarista ja hotellista paljon "tuliaisia"

2. Mukavaa olla taas kotona

3. Pojalle kuuluu hyvää ja tyttärelle myös