Asiakas soitti minulle heti kahdeksan jälkeen. Tuumasi että näyttää sateiselta ja voimmeko perua sovitun käynnin. Ihan unenpöpperössä tuumasin että joo. Käynti oli sovittu tälle päivälle klo 12.00. No, asiakas soitti uudestaan klo 11.20 ja tuumasi että voisit tulla kun sadetta ei ole ilmassa. Minä menin paikalle. Annan anteeksi oikuttelun, koska asiakas on 81-vuotias. Hommat meni ihan OK ja sitten joimme vielä yhdessä kahvit.

Seuraavassa kohteessa oli perheen poika paikalla. Hänelle oli tullut migreeni koulussa ja oli sitten tullut kotiin sairastamaan. Ihan kauhean kova tauti ei ollut, koska poika pelasi tietokoneella ;-)

Ennen kolmatta kohdetta kävin leivoskahvilla Branderilla. Olikin mukava tauko: Hallituskadulla on mukava seurata ihmisvilinää. Kaverini soitti ja kertoi että hänellä on verenpaineet nousussa. Totesin vaan että tervetuloa porukkaan!

Kotimatkalla kävin ruokaostoksilla sekä Lidlissä että Valintatalossa. Ostin Valintatalosta kaksi pakettia karjalanpaistia ja ne oli alennettu 30 %. Kassa ei huomioinut alennusta, joten sain tuotteet ilmaiseksi. Noin 12 euroa säästöä.

Päivän onnistumiset:

1. Kotihommia tehty: jätepaperikasaa järjestetty

2. Herkkuja ostettu

3. Tyttären ja pojan kanssa juttelut puhelimessa