Päivällä sain soiton yrittäjäkaveriltani ja hän ilmoitti että käyntikorttini ovat valmiina. Emme saaneet sovittua tapaamisaikaa, mutta eiköhän se järjesty lähiaikoina. Kerroin että olen ostamassa autooni haaroitussarjaa lämppärille. Tämä kaverini puhui minulle alennukset varaosaliikkeeseen: maksoin sarjasta 72,50 euroa.

Tiiliruukinkadulla oli asiakkaan poika kipeänä: päänsärkyä ja oksennustautia. Mummo oli häntä hoitamassa. Työt sujuivat jutustellen. Kävin Amurin Helmessa kahvilla ennen Hämeenpuiston asiakasta.

Tämä asiakas oli sairastunut etelänmatkallaan mahatautiin ja oli vielä eilen oksennellut. Nyt lähti ostamaan uusia silmälaseja ja palasi kotiinsa vasta kun tein jo lähtöä. Kotona huomasin että olen laskuttanut asiakasta väärin: laskussa on liian pieni summa. Korjaan asian seuraavassa laskussa.

Sain toissapäivänä naapurilta haukifileitä ja tänään laitoin ne uuniin. Voideltu vuoka, fileille kuivia mausteita: tilliä, valkopippuria, aromisuolaa, paprikaa ja kalamaustetta. Lisäksi vuokaan ruokakermaa ja sitruunamehua. Noin 45 minuuttia ja asteita 200. Hyvää tuli! Taidan ottaa tuota ruokaa huomenna evääksi.

Huomenna piti olla iisi päivä, mutta tuli lisätilaus. Siispä huomenna kohteita on kolme ajalla klo 10.00- 18.00. Illalla menen katsomaan tyttäreni lentopallopeliä Linnainmaalle.

Päivän onnistumiset:

1. Alennusta auton varaosasta

2. Haukifileet onnistuivat hyvin

3. Amurin Helmessä oli rauhaisa tunnelma