Aamulla nukutti ihan kauheasti ja sammuttelin torkkuherätystä moneen kertaan. Soitin asiakkaalle ja kerroin että tulen hieman myöhässä. Asia OK, kyseessä oli ex-työkaverini joka on vakiasiakas.

Töiden jälkeen kävin kotona syömässä ja sitten matkasin Teiskontielle. Siellä oli mukavat hommat ja asiakkaan kanssa tuli taas juteltua vaikka mitä. Lähinnä armeija- ja autokouluasioista. Miesasiakas on entinen autokoulunopettaja ja armeijan käynyt.

Kotimatkalla poikkesin Linnainmaan Prismassa. Siellä oli 1-vuotissynttärit ja paikalla todella paljon ihmisiä. Tuttuja en nähnyt. Ostin aasinkorvan, munia, jäämerensalaattia, eineksiä ja kahvia. Kaupassa oli maistiaisia: jauhelihapitsaa ja limpparia.

Kotona lämmitin uuniin ja samassa poika soitti. Oli päässyt kyydillä Kaukajärven Mäkkäriin ja hain hänet sieltä. Poika kertoi armeijakuulumisia ja näytti uusia valokuvia. Hienoja kuvia olikin ja niistä saa lisätilauksia vielä vuosien jälkeenkin.

Huomenna olen menossa Hauholle: Lautsian lomakeskukseen. Siellä on eroryhmien vetäjien tapaaminen. Saisi jäädä yöksikin, mutta minä tulen yöksi kotiin. Jospa taas alkaisin vetämään eroryhmiä. Kyselen huomenna kuinka se onnistuu yrittäjältä. Onko alveja ja minkä suuruisia?

Päivän onnistumiset:

1. Poika haki puita sisälle kuivumaan

2. Yläkerran lämmitys laitettu päälle

3. Syksyn ekat kynttilät palavat kotona