Tuntui aluksi ettei viikko lähde ollenkaan käyntiin. Mutta pakko oli vaan lähteä hommiin: ensin Ikuriin kissojen luokse ja sitten uuden asiakkaan luokse Pirkkalaan.

Ikurissa oli pariskunta vastassa ja lähtivät sitten pois jaloista. Toivoivat että pyyhin sähköpatterit puhtaiksi ja sen tein. Pesuhuoneen lattia on siinä kunnossa ettei siihen auta kuin painepesuri. Imuroin sen mutta en tehnyt enempää.

Aivain kauheassa nälässä ajoin kohti Pirkkalaa. Moottoritiellä en kyllä tiennyt olenko menossa Pirkkalaan vai Nokialle? Yllättäen löysin itseni Pirkkalasta. Ostin Valintatalosta ruokaa. Sitten ajoin uuden asiakkaan luokse.

Siivoukset ihan OK. Sovittiin jouluun asti ajat. Siivous kahden viikon välein ja aika kolme tuntia. Hyvin kallis imuri oli todella epäkäytännöllinen. Rouva lupasi ostaa uuden imurin ;-)

Kotimatkalla palautin entiselle asiakkaalle hänen avaimensa Härmälään. Sitten matkasin kaverilleni kahville. Juttelimme monta tuntia monista asioista. Olipa taas mukavaa!

Huominen asiakas perui: heillä on remontti menossa ja vedet on poikki aika ajoin. No, siivoaminen on vaikeaa ilman vettä. Näin hänelle kommentoin.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi asiakas ja hommat sovittu joulukuulle asti

2. Kiva kahvittelu illalla

3. Huomenna vain kolmen tunnin päivä