Heräsin jo 7.30. Näin villejä unia ja painajaisia. Aamulla oli myös kova jano ja pissahätä. Pitäisiköhän jatkossa pitää vesilasi ja potta sängyn vierellä ;-)

No, rauhallinen aamu sujui hyvin ja oli mukavaa kun ei ollut kiire. Olin Järvensivulla vakiasiakkaan luona ajoissa. Perheen rouva poikkesi tuomaan mattoja pesulasta ja juttelimme jonkin aikaa.Sain kerätä asiakkaan luumupuista hyviä luumuja ämpäriin.

Matkasin Tiiliruukinkadulle ja olin etuajassa. Kauhea nälkä tuli tyynnytettyä suklaalla ja energiajuomalla. Ei hyvä juttu. Töiden jälkeen menin kotiin ja laitoin itselleni nuudeliaterian. Sitten Leinolaan.

Parin tunnin siivous normaalin kolmen tunnin sijaan. Olikin vaikea keksiä mitä jättää pois tavallisesta siivouksesta. No, imuroin ja moppasin sekä pyyhin pölyjä. Nyt ei tullut koskettua oviin eikä pölyjenpyyhintä ollut niin tarkkaa kuin normaalisti. Avain oli jemmassa, mutta nyt saisin taas pitää sen itselläni. Näin rouva vastasi minulle kun soitin ja kysyin asiaa.

Illalla kävin tyttäreni luona kahvilla. Vein hänelle omenoita ja luumuja. Juttelimme aika kauan ja kävimme yhdessä lähikaupassa. Pojalta tuli viesti: ajoinssi on perjantaina. Saa taas peukuttaa ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Uusi työtilaus

2. Mukava työpäivä tänään ja sama edessä huomenna

3. Kiva kahvihetki tyttären luona