Soitin aamulla sekä Osuuspankkiin että Nordeaan. Ensin setvin pojan asioita: tiliotetta ei ole tullut kuukausiin ja verkkopankki on kiinni. Pojalta pitää saada valtakirja jotta asia etenee. Huomenna menen Nordeaan anomaan uutta pankkikorttia itselleni, entinen menee vanhaksi syyskuulla.

Eka työmaa oli Linnainmaalla. Vakiasiakas ja ikää 84 vuotta. Oikein mukava rouva. Hommat ihan OK ja sovittiin seuraava tapaaminen myös. Matkalla Ikuriin söin kylmää lihamakaronilaatikkoa. Ikurissa oli sovittuun aikaan. Asiakas soitti jo aamulla: halusi tuplata siivoukset. Kerran kuukaudesta siirrytään kahteen kertaan. Sehän sopi minulle!

Ikurin jälkeen hain avaimen keskiviikon asiakkaalta. Meillä oli treffit yliopiston pysäkillä. Sain avaimen ja asiakas lupasi laittaa kirjelappua jos lisätoiveita on.

Kävin vielä illalla kuolinpesän asunnolla. Pesin osan ikkunoista. Kaikki ikkunat eivät auenneet ja jätin ne pesemättä. Huomenna menen illalla jatkamaan hommaa. Toivottavasti saan asunnon imuroitua ja pestyä. Parketti kaipaa myös vahausta. Myyntiesittelyn ajankohtaa en tiedä.

Sain illalla sähköpostia. Erään lehden nykyinen (väistyvä) päätoimittaja kysyi että alkaisinko päätoimittajaksi. Asia alkoi kiinnostamaan.

Niin, se puolukkayllätys. Tulin kotiin illalla ja rappusilla oli purkki puolukoita. Illalla sain puhelun ja mies kertoi että oli jättänyt puolukat ovelleni. Ottaa taas omenoita vastalahjana.

Päivän onnistumiset:

1. Asiakas tuplasi siivousajat

2. Töitä vaan riittää

3. Asiakkaan kissat olivat ystävällisiä, yksi tuli syliin asti