Olin Nattarissa klo 10.00. Jälleen se mukava koira oli vastassa ja tervehtimiseen meni todella paljon aikaa. Hommat ihan OK. Mutta kun kävin omakotitalon alakerrassa, haistoin pahaa hajua. Ihmettelin että putketko täällä haisee. Tein yläkerran valmiiksi ja tulin sitten alakertaan. Sieltä löytyikin työhuoneesta koirankakka.

Hommien jälkeen kävin kotona syömässä ja kiirehdin Hämeenpuistoon. En muistanut ovikoodia, mutta pääsin rappuun ulostulijan avulla. Perillä sain tietää että olin puolituntia etuajassa. Se ei kuulemma haitannut. Juttelimme niitä näitä ja sain pussillisen luumuja itselleni.

Ajelin kotiin ja ajattelin mennä heti päikkäreille. Siitä ei tullut mitään. Asiakas soitti ja kyseli siivousta ensi viikolle. Lupasin soittaa takaisin. Kotona tarkistin emailini ja vastasin toiselle asiakkaalle. Sain sovittua molemmille asiakkaille ajat. Nyt olen kyllä aika purjeessa, töitä on melkein liikaa!

Poika tuli lomille ja tytär pyöräili illalla tänne kotiin myös. Olipa hauskaa kun molemmat lapseni olivat kotona. Söimme kilpaa pistaaseja ja juttelimme mukavia. Poika ja minä saunoimme vuorotellen.

Päivän onnistumiset:

1. Naapurin mies toi lahjaksi kanttarelleja

2. Naapurille vastalahjaksi luumuja

3. Lapset kotona: ihanaa