Tänään Tampereella on satanut vettä oikein kunnolla. Päivällä ajoin Hervantaan kaatosateessa, illalla kaatosateessa Siivikkalaan ja sitten sateessa kotiin. Onneksi en joutunut vesiliirtoon. Yritin väistellä urissa olevia lätäköitä.

Niin päivällä Hervannassa vakiasiakaan luona. Kuuntelin kuulumisia ja laitoin asiakkaalle lihalientä pyynnöstä. Asiakas totesi itse että hänen kuntonsa on romahtanut viime aikoina. Se on valitettavasti totta. Nyt hän hakee asuntoa palvelutalosta.

Kiirehdin Pyynikille ja olin paikalla ajoissa. Paikalla oli vielä asiakasperheen mies ja vaihdoimme kuulumisia. Sitten sain siivoilla rauhassa. Työmaaradioni ei kuulu tässä kohteessa kunnolla: johtuuko Pyynikin kallioista vai mistä?

Töiden jälkeen Siivikkalaan erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Kokous kesti edustussaunalla kahdeksaan asti ja sitten syötiin hyvää ruokaa. Viinaa, viiniä, kaljaa ja siideriä oli tarjolla. Mutta minä olin vesilinjalla, koska olin autolla liikkeellä.

Kotimatkalla vein elokuun tilipaperit kirjanpitäjän toimistolle. Sitten vihdoin kotiin klo 22.00. Poika oli lähtenyt omia aikojaan takasin Parolaan illalla. Tulee taas lomille lauantaina ja paluu varuskuntaan on jo sunnuntaina. Heillä on autoleiri Vesivehmaalla edessä.

Päivän onnistumiset:

1. Elokuun tilit kirjanpitäjällä

2. Aikataulu piti, vaikka tiukalle otti

3. Hyvää ruokaa iltapalana