Aamulla olin kymmenen jälkeen Ruotulassa vakiapaikassani. Siellä oli pyyntö että pyyhkisin eteisen lasiovet sekä ruokailuhuoneen ovilasin puhtaaksi koiran nenänjäljistä. Tein työtä käskettyä. Ennen lähtöäni päästin koiranpennun pois kodinhoitohuoneesta ja eikös se juossut heti näitä puhtaita laseja nuuhkimaan ;-)

Kotimatkalla kävin Jankan autovaraosaliikkeessä kysymässä haaroitussarjan hintaa. Ilmoittivat hinnaksi 78 euroa. Sitten autokorjaamolle ja sain varattua ajan ensi maanantaiksi. Työhön menee noin tunti. Kokonaiskustannus noin 127 euroa. Haen varaosat viikolla.

Kotona söin nuudeleita porsaanfileen kera ja sitten nukuin pienet päikkärit. Soitin kaverilleni ennen unia ja hän oli juuri herännyt päikkäreiltä. Lähti sitten illaksi töihin. Tulee ehkä viikonloppuna kylään miehensä kanssa.

Päikkäreiden jälkeen aloin imuroimaan täällä kotona. Homma keskeytyi kun lähdin tyttärelleni kahville. Kahvin jälkeen menimme Kaukajärven Nesteelle ja käytimme autoni pikapesussa. Tyttärellä oli alekuponki: alennus 40 %. Otimme parhaan pesun vahan kera. Illalla laitoin lukkoihin aseöljyä ja tiivisteihin silikonia.

Myöhemmin illalla tein siivouksen loppuun kotona ja lämmitin uunin. Huomenna ei ole aikaista herätystä, hommat alkavat vasta klo 13.00 jälkeen. Pojalta tuli viesti: autoleiri mennyt hyvin ja poika tulee lomille perjantaina.

Päivän onnistumiset:

1. Autoon tulee pistoke lämppärille

2. Auto on nyt todella putipuhdas

3. Kivat kahvittelut tyttären luona