Verottaja antoi minulle uudet ennakkoverolaput: noin 500 euroa kuukaudessa maksua vuoden loppuun asti. Kirjanpitäjä laittoi laskun ja hinta oli noussut huimasti. Ajattelin jo konkurssin olevan lähellä.

Mutta tämähän antoi potkua! Asuinalueellani on pihakirppistapahtuma 15.8 ja siihen osallistun. Tytär lupasi tulla auttamaan. Olen jo laittanut paperille myytäviä tuotteita ainakin 500:n euron edestä. Toivottavasti kauppa käy!

Tänään oli vain kaksi tuntia hommia. Töiden jälkeen kävin suihkussa ja olin valmis Tapahtumien Yöhön. Kaverini kanssa matkasimme bussilla kaupunkiin. Ensin latasimme bussikorttimme Sokoksella ja sitten kävimme Kauppahallissa. Ostin E-Epaa kauppahallista, koska se oli 10 euroa halvempaa kuin Sokoksella.

Kävimme Väinö Linnan aukiolla, Siperiassa, Werstaalla ja Verkarannassa. Kivaa oli! Ihan ensimmäisenä kävimme kyllä syömässä Ohranjyvässä: minä söin talon leivän ja kaverini söi lohikappelileivän. Talon leivässä oli todella hyvää kastiketta. Olimme muuten ainoat naisasiakkaat Ohranjyvässä ja henkilökuntakin koostui miehistä. Mitä tästä voisi päätellä?

Niin, tyttäreni kaveri, tämä tuleva morsian oli käynyt lääkärissä. Hänellä ei ole vesirokkoa vaan tarttuva märkärupi. Polttarit on nyt peruttu. Likkaporukka taitaa kuitenkin saunoa ilman morsianta lauantaina. Saunaa ja tarjoiluja ei voi enää perua. Morsiammen hieronta on kyllä jo peruttu.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi työtilaus, varmistelee huomenna

2. Mukava puolivapaa

3. Poika tulee huomenna lomille