Tänään on blogiini tullut roskapostia. Älä avaa anonyymin tai nike shoes linkkejä! Laitoin jo postia Vuodatuksen ylläpitoon. Pyysin poistamaan roskapostit tai laittamaan minulle neuvoja poistoon. Harmittaa koko juttu.

Muuten tänään on ollut mukava päivä. Poika tosin koisi koko yön sohvalla: sammui siihen kuin saunalyhty ihan pelkkää väsymystään. Minä nukuin huonosti: oli liian kuuma! Lämmitin uunin liian tehokkaasti ;-)

Päivällä keitin perunoita ja porkkanoita. Lisäksi paistoin kalapuikkoja. Jälkkärinä oli uuniomenoita vaniljakastikkeen kera. Tytärkin oli syömässä.

Hänellä oli ollut eilen hyvä tapaaminen uuden anoppikokelaan kanssa. Tulevalla anopilla on sama etunimi kuin minulla. Nuoret olivat saunoneet ja uineet. Tytär oli saanut aamupalaksi jäätelöä.

Illalla kävin lasteni kanssa elokuvissa Plevnassa. Elokuva oli loppuunmyyty. Saimme paikat riviltä yksi ja kolme. Poika tykkäsi elokuvasta kovasti, minä ja tytär pidimme sitä tyydyttävänä.

Tytär sai kyydin kotiinsa Kaukajärvelle. Kävimme Valintatalossa. Ihmettelin hyllyjen tyhjyyttä ja myyjä kertoi että kauppa lopetetaan syyskuun loppuun mennessä. Harmi!

Päivän onnistumiset:

1. Pojan pyykit pesussa

2. Kiva elokuvareissu

3. Laskuja tulosteltu ja maksettu