Heräsin ajoissa koska odottelin asiakasta klo 10.30 tuomaan minulle avainta. Tuli sitten 1,5 tuntia myöhässä anteeksipyynnön kera. Mukana oli tarkka työseloste ja hommat alkavat maanantaina illalla.

Poika sai nukkua pitkään, koska oli valvonut yöllä. Tytär tuli iltapäivällä likkakaverinsa kanssa käymään. Tytöt saivat syödä karjalanpaistia ja perunoita. Sitten oli tarkoitus skannata valokuvia tulevan hääparin kirjaan. Latasivat koneelleni Ifolorin ohjelman.

Ukkosmyrsky nousi viidessä minuutissa ja tietokoneet oli irroitettava seinästä. Ukkonen jylisi ja salamoi, vettä tuli ihan kaatamalla. Joimme kahvit ja juttelimme mukavia. Skannaaminen jatkuu huomenna.

Minä rikoin lukulasini: toinen sanka irtosi. Korjasin lasit maalarinteipillä, mutta huonosti. Lasit olivat päässäni ihan vinossa: olin kuin jostakin pilafilmistä. Kyllä nuoria nauratti. Huomenna on pakko mennä ostamaan uudet lasit.

Poika vei tytöt kaupungille "polttareihin". Morsian ei voinut osallistua koska hän sairastaa edelleen rakkotautia. Joko se on märkärupi tai sitten vesirokko? Tynkäpolttareissa oli osallistujia vain 3-4 henkilöä. Tytöt päättivät saunoa, koska saunaa ei voinut enää perua. Pitävät morsiammelle polttarit sitten myöhemmin.

Pojan piti mennä tänään siskonsa kanssa ostamaan vaatteita häihin. Soitin yhteen pukuvuokraamoon ja sain sovittua pojalle koko paketin hintaan 50 euroa. Puku, paita, kravatti ja kengät. Ostamalla koko satsi olisi maksanut 160-200 euroa.

Päivän onnistumiset:

1. Pojalle häävaatteet varattu

2. Ukkosmyrsky raikasti ilmaa

3. Uusi tilaus ensi perjantaille