Tulipa tosi negatiivinen otsikko ;-)

Aamulla olin kymmenen jälkeen vakipaikassa Ruotulassa. Perheen lapset ja koira olivat paikalla. Lapsista keskimmäinen on se puhelias ja koiranpentu todella energinen. Hommien jälkeen kävin Ristinarkun ärrällä hakemassa postipakettini. Sain tänään kännykkään ilmoituksen paketin saapumisesta: Yves Rocherin meikkejä ja muita tuotteita. Ihmettelin ettei paketti tullut läheiseen asiamiespostiin?

Kävin kotona syömässä ja sitten Leinolaan. Kesken työni paikalle tuli kiinteistövälittäjä ostajaehdokasperheen kera. Kuuntelin tarkkaan, mutta en kuullut kertoiko välittäjä talossa tapahtuneesta vesivahingosta. Niin tai näin: talo on nyt rempattu entistä parempaan kuntoon.

Kotona laitoin teetä itselleni ja katselin eilen tallennetun Drop Dead Diva. Sarja on hyvä ja etenee parempaa kohti. Uskon että Jane saa vielä entisen poikakaverinsa itselleen takaisin.

Niin, siskoni soitti illalla. Se on ihan mahdollista että kun kaksi naista keskustelee, niin aiheet sinkoilevat koiran trimmauksesta, kusenhajuun, häihin, armeijaan, ex-poikakavereihin ja maailmanloppuun. Maailmanloppu on tulossa 21.12.2012. Jos ei tule loppua, niin uusi alku kuitenkin. Minä uskon siihen uuteen alkuun.

Niin, piti vielä kommentoida polvikivusta. Ensin oli oikea polvi kipeä, sitten vasen. Nyt molemmat polvet ovat kipeenä. Olen laittanut niihin Ojan isännän linimenttia ja se auttaa. Voi tätä! Ikää tulee ja kroppa pettää.

Päivän onnistumiset:

1. Löysin asiakkaan pihalta neliapilan

2. Ilmoittauduin naisyrittäjyysseminaariin

3. Meikkipaketti lahjoineen saapui