Tuumasin pojalle tänään ettei tuota valalaulua kannata ottaa kirjaimellisesti: poika on valvonut nyt yli vuorokauden. Poika tuli eilen vasta puolenyön jälkeen mummolastaan. Oli tavannut myös isänsä. Isä oli kertonut omia kokemuksiaan armeija-ajoilta. Palveluspaikkana myös Parola.

Minä nukuin tänään kahteentoista asti. Varmasti olisin nukkunut vielä lisää, mutta heräsin kaverini soittoon. Tulipa taas univelkoja kuitattua!

Hain iltapäivällä itselleni ja pojalle pitsat. Lähipitseriassa on omistaja vaihtunut, mutta tarjonta on pysynyt ennallaan. Vanha leimakorttikin kelpaa edelleen: joka kymmenes pitsa tai kebab ilmaiseksi.

Illalla kävin naapuristossa kahvilla. Tarjolla oli hyvää raparperipiirakkaa vaniljavaahdon kera. Kahvipöydässä oli hyvät keskustelut.

Tytär soitti ja kertoi että on menossa tapaamaan uuden poikakaverinsa kanssa pojan äitiä. Saa nähdä koska minä tapaan tämän uuden vävykokelaan?

Pojalla on flunssa päällä ja ääni on todella matala ja karhea. Neuvoin vanhan toimivan konstin: auringonhattua mehun sekaan ja suuhun monta lusikallista hunajaa. Nyt poika on menossa jo nukkumaan. Uni on myös parhaita lääkkeitä.

Päivän onnistumiset:

1. Uuni lämmitetty ja lämpöä riittää

2. Kiva kahvittelu naapurissa

3. Ostin pojalle kaikenlaisia herkkuja ruokakaupasta