Aamulla olin kymmenen jälkeen Ruotulassa. Perheen lapset ja koira olivat paikalla. Koiranpentu on rauhoittunut hieman ja ensi viikolla olenkin sen kanssa sitten kaksistaan. Se pitäisi pitää kodinhoitohuoneessa, eikä saisi päästää talon muihin tiloihin. Tänään koiralta tuli ilopissa kun se tapasi minut ;-)

Ennen toista kohdetta hain Linnainmaan Subista leivän ja matkasin sitten Olkahisiin. Siellä oli kissa vastassa. Kyllä sillä riittikin juteltavaa: kiehnäsi jaloissani oikein kauan ja naukui.

Hommien jälkeen Saukkolaan jatkamaan eilistä arpeettia. Suurin aika meni keittiön kaappien putsauksessa. Sain kyllä hyvää jälkeä ja moni pinttymä lähti tehosuihkeella pois. Lattiat näyttivät puhtailta, mutta niistä lähti ihan musta vesi. Vaihdoin moppiveden neljään kertaan. Palautin avaimen tilaajan kotiin, joka oli viereisessä talossa. Laskun lähetän Helsinkiin.

Olin poikaan yhteydessä ja hänen piti neuvoa minua tänään nettiyhteyden korjaamisessa. Mutta eipä tarvinnut: netti toimii taas minunkin koneelta. Kone oli korjannut itse itsensä yön aikana. Mystistä! Poika ei pääse perjantaina lomille. Lomalle pääsevät vain he, jotka eivät saa ajaa armeijassa rekkakorttia. Minun poikani saa suorittaa armeijassa rekkakortin. Jee!

Päivän onnistumiset:

1. Tulostelen laskuja asiakkaille (kassavirtaa)

2. Tietokone korjasi itsensä

3. Poika saa rekkakortin