Olen nyt pojan koneella, koska siinä netti toimii. Oma koneeni meni pimeäksi tänään, kun tytär oli käynyt sitä käyttämässä. Ei varmaan hänen vika, mutta kyllä harmittaa. Poika tietää kuinka vika korjataan, mutta en saa häneen yhteyttä.

Pojalta tuli kyllä tänään viesti: koko päivä ollut ajoteoriaan ja huomenna saa ajella koko päivän kuorma-autolla. Ehkä pääsee lomille jo perjantaina.

Minulla oli tänään kolme työkohdetta. Ensimmäisessä leskirouva oli aika pettynyt, koska en ehtinyt jäämään kahville. Täytyy varata seuraavalla kerralla aikaa kahvitteluun. Siitä hän oli tyytyväinen että ehdin tampata matot ennen vesisadetta. Vettä tuli taas oikein roimasti, mutta ukkonen ei jyrissyt.

Ostin evästä Linnainmaan Cittarista. Ekaa kertaa kävin siellä ja tosi pikainen käynti olikin. Ostin vain salaattia ja yhden kanankoiven. Hämeenpuistossa vakiasiakkaalla pesin ovia ja juttelimme monista asioista. Aika kului kuin siivillä.

Kolmas kohde oli uusi paikka: remontin jälkeinen siivous ja homma jatkuu huomenna. Ehdin vasta pestä kaksi ikkunaa ja parvekelasit. Keittiön kaapeista on vasta yksi kolmasosa pyyhitty. Huomenna vielä lattiat, kylppäri ja vaatehuone kuntoon. Ja loput kaapeista pyyhintään. Kiva kun kohteessa on radio ja saan kuunnella hyvää musiikkia.

Päivän onnistumiset:

1. Onneksi nettiyhteys toimii pojan koneella

2. Mukava työpäivä

3. Kirjasin ajokilometrit ylös