Heräsin aamulla klo 10.00 kellon soittoon, eli nukuin oikein hyvin yöni. Aamupalaa telkkarin äärellä ja sitten kohti Hervantaa. Olin himpun verran myöhässä, mutta asiakas ei kommentoinut mitenkään. Jutellessa meni taas aika kauan aikaa. Siivouksen jälkeen latasin asiakkaan ohjeiden mukaan hänen lääkkeet viikoannostelijaan. Olipa siinä pillereitä.

Koko viime viikon keräsin ajopäiväkirjaan merkintöjä. Mittarilukemat ja matkaselostukset. Tänään koko lappu lensi taivaantuuliin. Ajoin Hervannasta kohti kaupunkia ja siinä matkalla lappunen lensi ikkunasta ulos. Vaikka autossa on ilmastointi, niin ajan alkumatkan etuikkunat auki. Nyt se oli kohtalokasta.

Hain lähikaupasta ruokaa ja ajoin Pyynikille. Odottelin että kello tulisi neljä ja sain silloin soiton asiakkaalta. Hän oli läheisellä bussipysäkillä ja oli nähnyt minut. Tuumasi että voin jo mennä heille, ei tarvi odotella. Kerran menin etuajassa ja se ei ollut hyvä juttu. Siivoukset ihan OK ja vastaanotin asiakkaalle kukat ja lehtikaalit ennen lähtöäni.

Kotimatkalla kävin lähikaupassa. Pitserian omistaja tuli jutulle: kertoi muuttavansa Turkkiin perheensä kanssa syyskuulla. Oli myynyt firmansa viime viikolla. Lupasin käydä ostoksilla viimeistään perjantaina.

Tyttärellä oli ollut hyvät treffit eilen. Mies oli laittanut hyvää ruokaa ja vielä jälkkäriäkin. Kynttilät paloivat ja tunnelmamusiikkia oli taustalla.

Päivän onnistumiset:

1. Voitin lahjakortin Pyynikin näkötornille: munkkikahvit tiedossa

2. Uusi työtilaus

3. Pojalta viesti: taas jaksaa