Tänään oli vain kaksi työkohdetta ja molemmissa aikaa kului kaksi tuntia. Molemmat kohteet kaupungin keskustassa. Navakka tuuli oli saanut puiden oksia irti: niitä oli pitkin katuja. Poikkesin välikahvilla Amurin Helmessä ja sain autoni kiekkoparkkiin Satakunnankadulle.

Kaverini soitti ja pyysi iltakahville. Menin sinne ja nappasin tyttäreni mukaan. Kivat kahvittelut, sovimme kaverini kanssa että menemme huomenna syömään joko Ohranjyvään tai Pispalan Pulteriin. Molemmat ravintolat ovat minulle uusia tuttavuuksia. Ruoka on kuulemma niissä todella hyvää. No, huomenna se selviää.

Tytär otti minusta tänään valokuvia uusia nettisivuja varten. Sivuston uudistuksesta ei ole vielä kuulunut mitään. Uusiminen on aikamoinen homma: toivottavasti näillä uusilla sivuilla pärjään ainakin muutaman vuoden.

Tyttären järjestämät polttarit taitavat peruuntua. Tuleva morsian on luultavasti sairastunut vesirokkoon. Menee huomenna lääkäriin ja saa asiaan varmuuden. Häihin on aikaa reilut kaksi viikkoa.

Huomenna piti olla vapaapäivä, mutta yksi kahden tunnin homma on tehtävä Messukylässä. Perjantainakin on vain yksi työkohde. Ihan mukavaa kun olen näin melkein lomalla ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Mukava lyhyt työpäivä

2. Kivat kahvittelut illalla

3. Netti toimii (naapurilla ei)