1282938735_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aamulla olin kolme tuntia hommissa ja jälleen kerran ihana koira oli vastassa. Melkein kymmenen minuuttia menee tervehtimiseen. Koira on ihan sekoamispisteessä nähdessään minut. Sitä saa halata, silitellä ja paijata. Juttelen sille myös kovasti. En tiedä vastaanottaako se muutkin vieraat yhtä innolla?

Hommat tuli tehtyä ja sitten kävin kotona syömässä ja vaihdoin vaatteet. Nyt oli pakko laittaa pitkät housut jalkaan sekä ottaa matkaan myös päällystakki. Ajelin tyttäreni luokse kahville. Siellä oli paikalla lasteni sisko myös. Yhdessä lähdimme kohti Parolaa. Matkalla pysähdyimme Aapiskukkoon Pälkäneelle.

Parolassa olimme hyvissä ajoin ja saimme hyvät katselupaikat kentältä. Valatilaisuus oli hieno ja hyvin järjestetty. Valan jälkeen saimme tutustua pojan tupaan, armeijan autoihin ja telttaan. Komentaja tuumasi että varsinkin äidit voivat tarkistaa sotilaan kaapin ja onnistuneen sängynpetauksen. Saimme kahvia ja pullaa. Loiskutin kahvia uudelle vaalealle takilleni ja takki onkin nyt pesussa...

Poika pääsi lomille ja meni nyt vielä illalla morjestamaan mummoaan. Pojalla on nyt pronssinen juoksumerkki ja kultainen ampumamerkki. E-kortin kirjallisissa oli saanut parhaat pisteet ja palkintona oli ladattava taskulamppu.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva reissu Parolaan ja takaisin

2. Takki lähti puhtaaksi pesussa. Kiitos Vanishin

3. Poika on nyt lomilla