Heräsin aamulla kahdeksan maissa kun puhelinmyyjä soitti. Valitteli herätystä ja lupasi soitella myöhemmin. Nousin kuitenkin ennen kellonsoittoa ja laitoin aamupalaa.

Lähdin kaupungille bussilla. Eka työmaa Hämeenpuistossa: laitoin verhon paikalleen ja nostin tuulettajan yläkaappiin. Hommaan kului vartti, mutta saan laskuttaa tunnista. Näin asiakas tuumasi.

Kävelin Armonkalliolle tapaamaan uutta tulevaa asiakasta. Oikein ihana leskimies olikin vastassa. Tutkailtiin asunto ja juteltiin rauhassa mukavia. Homma alkaa ikkunanpesulla, kunhan saadaan aikataulu kuntoon. Huomenna asiakas on menossa lääkäriin ja edessä saattaa olla leikkaus.

Kävelin Armonkalliolta Tiiliruukinkadulle ja siellä oli vakihommat. Asiakas tuli kotiinsa ennen lähtöäni. Kerroin hänelle että olen menossa tilaamaan kakkua. Ilmoitin ikäni ja sain heti mieheltä onnittelut ja halauksen.

Branderin kahvilassa join kahvit kinuskikakun kera. Tapasin kahvilassa ex-työnantajani ex-vaimon. Juttelimme tovin. Tilasin ja maksoin kakun. 10-12 hengen kakku maksoi 37 euroa. Haen sen perjantaina.

Poika soitti että pääsee lomille vasta lauantaina, joten ei kerkiä häihin. Kotoa pitää ottaa armeijaan mukaan todistus ammattipätevyydestä ja sen lappusen löysinkin. Laitan pojalle tarkat ohjeet pesukoneen käytöstä, koska saa itse laittaa pyykit pyörimään lauantaina. Minä olen silloin häissä.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava päivä kaupungilla

2. Kävelyä noin kuusi kilometriä

3. Kakku on tilattu ja maksettu