Poika laittoi viestiä armeijasta: löytyykö hänen ajokorttinsa kakkosvaiheen todistus? Hänen korttinsa vanhenee, eli lakkaa olemasta voimassa ensi viikolla. Emme huomanneet pojan uudesta kortista tarkistaa viimeistä voimassaolopäivää! Poika on suorittanut kakkosvaiheen, mutta ajokorttiin on merkitty väärä päivämäärä. Huomenna soittelua koululle, poliisilaitokselle ja katsastuskonttorille. Minä jo hermoilen ja olen tuskanhiessä! Toivon tosiaan että asia selviää ja virhe saadaan oikaistua. Peukuttakaa, pliis!

Työpäivä sujui hyvin. Ruokatauon pidin Munkkimiehissä ja hyvää sapuskaa siellä oli taas. Ensin Järvensivulla töitä kolme tuntia ja sitten keskustassa pari tuntia. Sitten kosmetologille rentoutumaan. Otin koko hoidon: puhdistus, kiinteytys ja naamiot. Iho tuli todella hyvään kuntoon. Kosmetologi pyysi tulemaan kuukauden päästä uudelleen.

Poikkesin Sokokselle ja ostin uuden ripsivärin jolla pitäisi saada kolme kertaa pidemmät ja tuuheammat ripset. Lisäksi ostin rajausvärin ja lahjaksi sain valokynän. Huomenna sitten meikataan oikein kunnolla.

Päivän onnistumiset:

1. Tiliote kuitteineen valmiina kirjanpitäjälle

2. Pojan ajokorttikuitit ja -paperit löytyivät

3. Lyhyet päikkärit kosmetologin luona