Päivällä tein pikasiivouksen: imurointia ja pölyjenpyyhintää. Siirsin rompetta saunalle muovikasseissa. Ne on sitten raivattava myöhemmin ;-)

Vieraina olivat molemmat siskoni, toisen siskoni mies ja heidän tytär sekä tyttärentytär. Myöhemmin illalla kävi kylässä poikani kummitäti. Kakku tuli syötyä melkein kokonaan. Siskoni vei pojan kotimatkallaan rautatieasemalle. Unohti siinä kiireessä kännykkänsä tänne meille. En todellakaan jaksanut lähteä ajamaan Hämeenkyröön puhelinta palauttamaan. Soitin toiselle siskolleni ja hän soitti toisen siskoni naapurille. Nyt tieto kännykän olinpaikasta on mennyt perille.

Pojalta tuli viesti illalla: hänen kuvansa löytyy Aamulehden nettisivulta. Tänään lehdessä oli juttu Parolan autokomppaniasta, juuri näistä alokkaista. Perjantaina on sitten se valatilaisuus.

Tytär lähti uuden poikakaverinsa luokse ja sain kyydin viimeiseltä juhlavieraalta. Nuorilla oli sujuneet häidenjatkot hyvin: mitä nyt yksi sänky oli hajonnut ;-) Poika oli yöllä kuskina ja sai vietyä juhlijoita määränpaikkoihin.

Päivän onnistumiset:

1. Mukavat kahvikekkerit

2. Pojalle mukaan kaikki tarvittavat paperit

3. Kivoja lahjoja: kukkia, karkkia ja teemuki