Päivä alkoi ihan kivasti: menin Härmälään tekemään kaappien raivausta. Kaksi kaappia kahdessa tunnissa oli hyvä vauhti. Roskiin meni puolikas jätesäkillinen tavaraa ja kaksi kassia jätepapereihin. Tilaa tuli todella hyvin. Lopuksi join asiakkaan kanssa hyvät kahvit suklaakeksien kera.

Kävin Munkkimiehissä syömässä kalapihvejä. Olipa taas hyvä ruoka. Paikalla oli hirmuinen määrä remppamiehiä. Ihan kiva!

Sitten Messukylään vakiasiakkaan luokse. Asiakas tuli paikalle ennen lähtöäni tyttärensä kanssa. Veivät mattoja pesulaan ja sitten suunnittelivat olohuoneen uutta sisustusta. Uusi sohva on hankinnassa.

Sitten Pyynikille toisen vakiasiakkaan luokse. Kävin matkalla Pyynikin näkötornilla munkkikahvilla. Lahjakorttini kutistui yhdellä käynnillä. Asiakkaan imuri veti huonosti ja tarkistin pölypussin. Roskat olivat menneet pussin ohi ja imuri oli aika kauheassa kunnossa. Vaihdoin pussin ja uusin suodattimen.

Olin jo lähdössä Pyynikiltä ja sovin puhelimessa että otan tyttäreni kyytiin keskustasta. Silloin eräs asiakkaani soitti itkien minulle. Hänen kotiinsa oli tehty ilkivaltaa ja hän pyysi siivousapua. Nappasin tyttäreeni kyytiin kaupungista ja ensin kävimme ostamassa talouspaperia, talouskäsineet ja puhdistusainetta.

Tytär siivosi jälkiä ja minä lohduttelin asiakasta. Työhön kului vajaa tunti ja lopuksi halasimme ja lohduttelimme asiakasta. Tytär kyydillä kotiin ja minä pääsin myös kotiini.

Päivän onnistumiset:

1. Pojalla E-kortin kirjalliset ja läpi meni

2. Ehdin pitämään sekä ruoka- että kahvitauon päivällä

3. Tytär oli suurena apuna illalla