Jostain kumman syystä heräsin aamulla jo klo 7.30. Söin vankan aamupalan: teetä, leipiä ja kaurapuuroa. Klo 11.30 olinkin jo valmis päiväunille. En tiedä nukuinko, vai olinko vaan jossakin horroksessa.

No, tyttären kanssa lähdimme Ikeaan. Minä ostin uuden rahapuun, koska entinen on mennyt huonoon kuntoon. Siitä putosi parissa päivässä puolet lehdistä ja yksi oksakin katkesi. On saanut ehkä vetoa ikkunasta. Ostin myös pakasterasioita ja Daim-kakun. Söimme täytetyt lohifileet.

Ikeasta matkasimme Ylöjärvelle, Kyrönlahteen siskoni luokse. Juhlistimme hänen eilistä nimipäivää Daim-kakun kera. Siskoni paistoi muurinpohjalettuja ja ne vasta hyviä olivatkin. Paikalla oli myös siskoni mies, heidän tytär ja tyttären tytär. Oikein mukavaa meillä oli ;-)

Illalla sain tiskit ja pyykit koneeseen, juuri muuta kotityötä ei ole tullut tehtyäkään. Uusien nettisivujeni tilausvahvistus oli sähköpostissa, mutta en ole vielä kerinnyt antamaan ohjeita muutoksista. Jospa nyt yön aikana laittaisin meiliä tekijöille. Huomenna on iltavuoro: töitä klo 13-19 ajalle.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva kauppa- ja kyläreissu

2. Rentoa oleilua

3. Pojalta viesti: kaikki OK