Nukuin pitkään ja viivyttelin sen verran että tulikin kiire häihin. Kiireessä sukkahousut repesivät aika komeasti. Onneksi ne olivat melkein ihonväriset, joten risaisuutta ei kukaan huomannut. Ajelin Viialan kirkolle aika hoipakkaa ja olin ajoissa paikalla.

Kun urkumusiikki alkoi kirkossa niin johan alkoi kyyneleitä tulemaan silmiin. Sulhanen oli myös aivan itkun partaalla kun hän kohtasi morsiammen kirkon käytävällä. Kertoi myöhemmin että juuri se musiikki teki kyyneleitä. Oli kuunnellut häämusiikkia koko aamun vierotuskeinona, mutta ei se tepsinyt. Pappi piti oikein hyvän ja humoristisen puheen. Kiitin pappia hyvästä puheesta. Minä sain kaksi kaasoa kyytiini ja matkasimme Narvan seurojentalolle.

Siellä oli hienot juhlat ja ruoka oli hyvää. Hääleikissä sain palkinnoksi huolehtia sulhasen kanssa nuorenparin joulusiivouksesta. Sehän hoituu! Sovin jo sopivaa aikaa sulhon kanssa. Tytär voitti kalaretken nuorenparin kanssa.

Tulin kotiin ennen yhtätoista ja poika olikin jo pessyt pyykkinsä ja käynyt saunassa. Vaihdoimme kuulumisia samalla kun poika laittoi pyykkiä kuivumaan. Poika ehkä lähtee vielä yöllä siskoaan kyyditsemään.

Huomenna minulle tulee synttärivieraita. Tai tuttuja ja sukulaisiahan he ovat. Teen aamulla pikasiivouksen. Kakku on valmiina, mutta teen vielä lohileipiä kahvipöytään. Perunalimpun paloja, päälle lohta, tilliä ja jäämerensalaattia. Nam!

Päivän onnistumiset:

1. Mukavat hääjuhlat

2. Poika on kotona

3. Tytär onnistui kaasona oikein hyvin