Soittelin aamulla sekä katsastuskonttorille että poliisiasemalle. Selvisi että pojalle oli annettu väliaikainen kortti ja uusi pitkäaikainen kortti odotteli Tampereen poliisiasemalla noutoa. Minäkin saisin sen hakea valtakirjalla ja mukana pitäisi olla pojan vanha kortti.

Suunnittelin jo ajoa Parolaan illalla ja huomenna vanhan kortin kanssa uutta hakemaan poliisilaitokselle. Sitten taas ensi viikolla uutta korttia viemään pojalle. Onneksi armeijassa ylikessu oli keksinyt hyvän ratkaisun: kortti postitetaan Hämeenlinnan poliisiasemalle ja poika voi noutaa sen sieltä. Soitin poliisiasemalle ja sovin postituksesta. Pojalla alkaa huomenna viiden päivän leiri, mutta keskiviikkona saa sitten noutaa kortin. En tiennyt että poika saa "vapaata" eli pääsisi käymään Hämeenlinnassa viikolla. Ja kaikessa hermoilussa ei tule mieleen yksinkertaisin ja helpoin ratkaisu.

Niin, työpäivä sujui hyvin. Ensin kaksi vakikohdetta: Messukylä ja Hämeenpuisto. Ennen Hämeenpuiston kohdetta hain evääksi leivän Rautatienkadun Subista ja energiajuoman Lidlistä. Sitten Hämeenpuiston kohteen jälkeen  Tuomiokirkonkadulle. Siellä yksiön siivous ja homma oli ohi alle kahdessa tunnissa.

Päivän onnistumiset:

1. Heinäkuun tiliote ja kuitit viety kirjanpitäjän tuulikaappiin

2. Pojan ajokorttiasia kunnossa

3. Laskuja tulosteltu asiakkaille