1281815281_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään oli mukava vapaapäivä. Nukuin pitkään ja nautin aamupalan rauhassa Aamulehteä lukien. Lehdessä oli kirjoitukseni. Tosi nopeasti se oli julkaistu, mutta aihe oli todella ajankohtainen.

Tyttären kanssa soiteltiin ja sovittiin että lähdemme raveihin klo 12.00. Soitin klo 11.45 ja kerroin että en ehdi kahdeksitoista Kaukajärvelle. Sovimme uuden ajan: 12.20. Tytär soitti klo 12.10 että olisi valmiina vasta klo 12.25. Vihdoin klo 12.35 pääsimme matkaan ;-)

Raveissa oli myös siskoni ja me kolme naista olimmekin yhdessä koko ravien ajan. Mukavaa oli! Minä voitin heti ekassa lähdössä 1,70 euroa ja panos oli euro. Tytär voitti myöhemmin 1,50 euroa euron panoksella, mutta siskoni ei voittanut mitään. Rahaa ei tuhlattu: panokset olivat aina euron luokkaa. Raveissa sai ilmaiseksi sisäänpääsyn, jäätelöä, makkaraa, suuvettä, karkkia ja ilmais- sekä alennuskuponkeja.

Olimme lähdössä ja portilla oli jaossa ilmapalloja. Tuumasin että voisin ottaa pari palloa huomista pihakirppistä varten. Nainen tuuppasi minulle koko nivaskan palloja. Olikin hankala ajella kotiin kun pallot täyttivät autosta koko takaosan. Kaistojen vaihtoja ei juurikaan tehty.

Kotona keitimme kahvit ja söimme hyvät lohileivät. Pähkäilimme sitten tuleviin häihin leikkejä. Yksi leikeistä tulee olemaan lahjaleikki. Vieraat kierrättävät musiikin aikana koppaa jossa on 12 lappua. Musiikin loppuessa se jolle koppa jää, saa nostaa sieltä tehtävälapun. Tehtäviä on tulevan vuoden joka kuukaudelle.

Tyttärellä oli ollut treffit uuden tuttavuuden kanssa eilen ja huomenna on uusi tapaaminen. Mies lupasi laittaa tyttärelle ruokaa. Tytär otti autoni lainaksi, koska huomenna on hääpalaveri Viialassa.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva päivä raveissa: tuli ihan raitisilmamyrkytys

2. Uudet lukulasit ostettu: 4,99 euroa

3. Pojalta tuli viesti: ehkä pääsee lomille perjantaina, tai sitten ei