Aamulla olin vakiasiakkaalla Nattarissa. Paikalla oli perheen tytär ja koira. Tytär lähti asioille ja palasi lähtiessäni. Koiruus oli niin ihana kuten aina. Sitä väsytti ihan kauheasti ja se nukkuikin ahkerasti sohvalla.

Kävin kotona syömässä nuudeleita ja kiirehdin kohti Tampellan aluetta. Kuten yleensä: soitin ovikelloa ja menin avaimella sisään. Pääsin jo keittiöön kun makuuhuoneesta kuului epämääräinen ymph-äännähdys. Asiakkaani siellä heräili. Ei muistanut ollenkaan että olin tänään tulossa. Sovittiin että menen ensi viikolla torstaina siivoamaan kun hän on työmatkalla. Pyyteli anteeksi unohtamistaan. Annoin hänelle lahjaksi uuden vessaharjan ja sain siitä kiitosta.

Yllättävä vapaa ja auto jo maksullisessa parkissa pakotti hyödyntämään tilaisuuden. Kävelin Ojakadulle vohvelikahvilaan ja nautin siellä kahvit herkkujen kera. Poikkesin myös Vintage Cardenissa moikkaamassa ex-kurssikaveriani.

Kotimatkalla poikkesin asiamiespostissa. Maksoin monivetoni ja uudistin lottoni. Kyselin postimerkkejä, mutta ostan ne vasta elokuulla. Silloin postimaksut halpenevat. Ruokakaupasta ostin herkkuja huomiseksi. Poika on tulossa ekalle lomalleen armeijasta.

Tyttären kanssa soiteltiin ja sovittiin huomiseksi meno Kukkaisviikon avajaisiin. Toivottavasti huomenna ei sada kaatamalla. Ihanaa kyllä kun ilma on viilentynyt.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva vapaa iltapäivä

2. Helteet loppu

3. Viikonloppu alkoi