Nukuin hyvin ja heräsin pirteänä yhdeksän maissa. Mitään suunnitelmia ei ollut tälle päivälle. Luin Aamulehden teen kera.

Päivällä töllöttelin telkkaria: katselin eilen tallentamani Äksymmät vanhat herrat. Elokuva oli hyvä ja oikein lämminhenkinen. Happy end myös.

Sitten innostuin sulattamaan pakastimen. Kaikki pakasteet eivät mahtuneet kylmälaukkuun, joten osan käärin sanomalehtiin ja pakkasin muovikassiin. Vanhoja pakasteita heitin roskiin: vanhin taisi olla porkkanalaatikko vuosimallia 2007. Jääkaappiin otin sulamaan punaisia viinimarjoja ja niistä teen huomenna vispipuuroa. Jospa tytär tulisi huomenna syömään.

Niin, puhelin ei ole soinut enkä minäkään ole soitellut. Aika yksinäinen olo on ollut. Mutta toisaalta on ollut mukavaa. Kyllä sitä täytyy välillä olla vaan ihan itsekseen. Mutta huomenna ei toistu tämä sama homma.

Sen verran liikuin illalla, että kävin palauttamassa lottoni Kaukajärven Nesteelle. Olisi varmaan hyvä avata nettiin pelitili, niin saisi loton laitettua ihan tässä koneella voimaan.

Pojalta tuli tekstari: tänään oli annettu rokotukset ja huomenna on viikkokokeet. Pihalla oli harjoiteltu sulkeisia: juoksemista ja kääntymistä. Tuumasi myös harjoittelevansa viikkaamista, koska hänellä on tuvan huonoin kaappi. Vastasi että harjoittelu tekee mestarin. Oli jo katsellut linja-autoaikatauluja tulevaksi lauantaiksi kun pääsee lomille.

Päivän onnistumiset:

1. Pakastin sulatettu

2. Löhöilty ja rentouduttu aktiivisesti

3. Naapurustossa tosi hiljaista