Aamulla klo 10 olin Nattarissa vakipaikassa. Vastassa perheen tytär ja iki-ihana koira. Tytär lähti asioille ja minä jäin koiran kanssa hommiin. Yhden maissa pääsin lähtemään Kangasalan Prismaan ruokaostoksille.

Tein ruuan itselleni ja tyttärelle valmiiksi. Muistin että tytär tulee kolmen maissa, mutta hän tulikin vasta kuuden kieppeillä. (Väistin muurin eli muistin väärin). Sitä ennen tuli tyttäreni kaveri meille. Tämä naishenkilö on menossa naimisiin elokuussa. Juttelimme häistä ja joimme kahvia. Tein kahvipöytään lohileipiä. Sulhasella on polttarit huomenna ja morsiammella viikon päästä. Tytär hermoilee morsiammen polttareita: koko ohjelmaa ei ole vielä varmistettu.

Tytär otti autoni lainaksi ja lupasi hakea minut huomenna kyytiin. Menemme katsomaan sambakulkuetta Tampereen keskustaan. Huomenna on myös skannattava valokuvia hääparin tulevaan kirjaan.

Asiakas, jonka ikkunat olen pessyt Villilässä kahtena keväänä soitti minulle. Halusi viikkosiivousta ja sovimme että homma alkaa syyskuussa. Siivous viikon välein. Hienoa!

Päivän onnistumiset:

1. Lyhyt työpäivä ja viikonloppu edessä

2. Kivat kahvittelut tyttären ja tulevan morsiammen kanssa

3. Uusi vakiasiakas