Tämä kuumuus teki sen että heräsin jo seitsemän jälkeen. Toisaalta myös nesteenpoistopillerit herättävät aamulla aikaisin: kovaan pissahätään. Pitäisiköhän ottaa pilleri vain aamuisin?

No, luin Aamulehden ja söin aamupalaa. Aamulehti on tullut nyt kahtena aamuna väärään postilaatikkoon, eli ryhmälaatikkoon. Laiton jo palautetta lehdelle, että haluan lehden edelleen tontin kulmalla olevaan laatikkoon. Siitä voi hakea lehden vaikka yöpaita päällä...

Lämmitin saunan ja kävin hikoilemassa. Saunan jälkeen helle ei tuntunut niin pahalta. Poika kävi myös saunassa ja vaihtoi puhdasta päälle. Kehui tekemääni ruokaa. Pataruuassa oli kaura-riisiseosta, jauhelihaa ja wokkikasviksia. Ja lisäksi tietysti mausteita.

Tytär saapui iltapäivällä ja saimme riidan aikaiseksi alushousuista. Tyttären mielestä kukaan järkevä ei käytä armeijan alushousuja. Lopulta päätettiin että poika ottaa mukaansa kasan omia alkkareita. Mukaan pitää ottaa myös sakset, ompelutarvikkeita, hygieniatuotteet, hakaneuloja, rahaa ja pientä purtavaa. Jne.

Lapseni lähtivät morjestamaan siskoaan ja mummoaan. Samalla reissulla ostivat puuttuvia tarvikkeita. Mitenkä ihmeessä kaikki hommat jäävät aina viimetippaan?

Huomenna saa poika ajaa autollani Parolaan. Matkaamme Pälkäneen kautta. Reitti on hieman lyhyempi kuin moottoritien kautta, mutta ajomatka kestää vartin kauemmin. Sunniteltu lähtöaika on klo 12.00. Ajan takaisin Tampereelle ja menen työmaalleni Pispalaan. Nyt saan liittää iltarukoukseen yhden pyynnön lisää: toivon että poika pärjää ja viihtyy armeijassa. Saa taas peukuttaa, kiitos.

Päivän onnistumiset:

1. Kesäkuun kirjanpito valmiina vietäväksi kirjanpitäjälle

2. Ruoka oli onnistunutta ja sitä riittää muutamaksi päiväksi

3. Armeijaan valmistelut loppusuoralla