Olin vakiasiakkaan luona aamukymmenen jälkeen. Paikalla oli vain perheen isä ja hän lähti pyörälenkille saavuttuani. Palasi parin tunnin jälkeen, meni suihkuun ja keitti sitten meille hyvät kahvit. Juttelimme heidän remonteista ja lomamatkasta. Lisäksi (yllätys, yllätys) armeijasta.

Pojalta ei ole tullut viestiä kahteen päivään, eikä tarvitsekaan tulla. Eihän hän voi koko ajan viestitellä kuulumisia. Mutta toivottavasti jo huomenna tulee jotain viestiä ;-) Ainakin tieto onko terveenä vai sairas.

Ajoin toiseen työkohteeseen Tiiliruukinkadulle. Poikkesin TAKK:ssa ja kävin siellä vessassa. Oli tarkoitus myös ostaa leipä välipala-automaatista. Mutta automaatti oli tyhjä. Hain sitten kaksi pitsanpalaa Klingendahlin intialaisesta ravintolasta ja söin ne asiakkaani luona. Siellä ei ollut ketään paikalla ja siivottavaa oli todella vähän.

Kiirehdin kotiin ja menin melkein samantien kampaajalle. Kampaaja värjäsi juurikasvuni ja leikkasi latvat. Ihan hyvä kampaus tuli.Kuulin myös tärkeimmät uutiset / juorut asuinalueeltani.

Illalla kävin tyttäreni kanssa Veskassa. Näin siellä ex-työkaverini, jonka olin tavannut viimeksi noin 30 vuotta sitten. En olisi tunnistanut häntä, mutta hän tunnisti minut. Kerrankin kävi niin että kun olet tiptop, niin tapaat vanhan tutun. Jes!

Päivän onnistumiset:

1. Kivat kahvittelut asiakkaan luona

2. Tyttären kanssa mukavaa shoppailua (vaikka emme ostaneet mitään)

3. Tapasin vanhan tutun