Heräsin aamulla puhelimeen. Pojan ajokeikka peruuntui, koska venäläiset olisivat ottaneet matkaan ylimääräiset 16 matkalaukkua ja muutaman hierontasängyn. Onneksi asia tuli nyt esille eikä matkaan lähtiessä. Saivat nyt sitten varata matkalle kokonnaisen linja-auton.

Päivällä töllöttelin telkkaria, eli katselin tallennuksia. Koirakuiskaaja on todella hyvä ohjelma. Toivon että muutama tuttavani, joilla on koiria katselisi tätä ohjelmaa. Aika hassua mennä kylään, jos koira / koirat on teljettävä siksi aikaa toiseen huoneeseen ;-)

Iltapäivällä tein risottoa. Muuntelin ohjetta, mutta hyvää siitä tuli. Paistoin jauhelihan ja sipulin padassa. Lisäsin mausteeksi paprikajauhetta, mustapippuria ja jauhelihamaustetta. Sekaan meni lihakuutio ja vettä. Sitten vielä riisi-kauraseosta ja rikottuaja ohraryynejä. Ihan lopuksi lisäsin Finduksen wokkikasviksia. Kasvikset olivat sopivat rapsakoita.

Ruuan jälkeen tytär nukahti sohvalle ja minä sänkyyni. Nukuttiin melkein kolme tuntia. Poika oli ihan nukuksissa kun heräsimme. Patistin hänet saunaan ja kävin viemäsä tyttäreni Kaukajärvelle. Pojalle iltapala ja sitten itse saunaan. Toivottavasti ensi yönä ei ole hellettä!

Päivän onnistumiset:

1. Hyvää ruokaa tarjolla

2. Unirästejä hoidettu porukalla

3. Sauna toimi taas virkistäjänä