1280602391_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tytär tuli hakemaan minua iltapäivällä ja ehdimme hyvin katsomaan sambakulkuetta keskustaan. Paikalla oli paljon väkeä. Navakka tuuli lennätti esiintyjien sulkia sinne ja tänne.

Kävimme ostoksilla Koskikeskuksessa. Tytär osti kaverinsa häihin oikein hienon puvun. Hinta 160 euroa, mutta ihan mitättömän tahran takia sai alennusta 10 %. Minä sovittelin kenkiä, mutta sopivia ei löytynyt. Joko puristeli varpaista tai sitten lonksutteli kantapäästä. Kävimme myös katsomassa pojalle pukua. Dressmannilla oli puvut tarjouksessa 99 euroa. Siihen vielä kauluspaita ja kengät, niin kyllä tulee hintoihinsa. Kravatti kyllä lainataan jostakin.

Shoppailun jälkeen tulimme kotiin ja söimme keittoa. Saimme kaupungilta ilmaistuotteena maistiaiset Kelda-keittoa. Olipa hyvää! Ruuan jälkeen nukuimme iltapäikkärit. Minä sängyssä ja tytär sohvalla. Herätyksen jälkeen oli pakko keittää kahvit. Sitten vein tyttären Kaukajärvelle ja ehdin vielä palauttamaan lottoni Ärrälle.

Poika soitti ja kertoi että kaikki on hyvin. Huomenna heillä on harjoitus jossa mennään telttaan jossa on kaasua. Saattaa aiheuttaa oksentelua ja silmien kirvelyä. Ensi viikolla leiri ja ampumista. Kuntotestausta oli ollut taas tällä viikolla.

Päivän onnistumiset:

1. Tytär löysi hienon kaasopuvun

2. Perinteinen sambakulkueen katselmus

3. Rauhaisa ilta kotosalla