Aamulla olin vakipaikassa Kangasalla. Talossa oli hälytykset päällä ja sain ne onnistuneesti pois päältä. Sitten perheen isä soitti ja pyysi kastelemaan samalla pihakukat. Perhe lomailee seuraavat pari viikkoa ja sitten siirrettiin seuraavan siivouksen ajankohtaakin. Kastelin kukat ja nypin niistä kuivuneet kukinnot pois. Ovet tuplalukkoon ja hällärit taas päälle lähtiessä.

Kotona join teetä ja söin leivän. Sitten lähdin kirjanpitotoimistoon hakemaan tilinpäätöstä. Nyt se on vihdoin valmiina tilintarkastajaa varten. Verrattuna vuoden 2008 tulokseen viime vuosi oli aikalailla parempi: vajaa 7000 euroa muuttui melkein 20 000 tulokseen. Hyvä minä! No, verorästejä on kyllä edessä.

Olin tytärtä vastassa Tammelassa. Matkasimme Ikeaan. Tarkoitus oli vaan syödä, mutta kyllä muutama tavara tarttui käsiin. Söimme family-kortilla aleruuat: kanavartaita vehnäpilahvilla (3,95 €). Jälkiruokana ilmainen kahvi (family-kortilla saa aina ilmaisen kahvin) ja puoliksi mantelikakkua (1 €).

Tytär osti kastelukannun sekä lampunvarjostimen ja minä ostin kaksi vessaharjaa. Harjat ovat lahjoja kahdelle miesasiakkaalleni. Toisella on kaksi vessaa, mutta vain yksi harja. Toisella yksi vessa, mutta kauhea harja. Harjat maksoivat euron kappaleelta. Ostin myös pakastetun mantelikakun, kuivattua tilliä ja vaniljakastiketta. Ostokset alle 10 euroa.

Kävin vielä illalla lähikaupassa ruokaostoksilla. Ostin rikottuja ohrasuurimoita, maitoa, leipiä, pitsoja, hapankaalia, pihvejä ja nauriita. Huomenna teen taas pataruokaa.

Poika sai tänään tilauksen eli ajokeikan. Maanantaina kuljetettava venäläisiä lentopallonpelaajia Tampereelta Helsinkiin. Huomenna sovitaan auton haku jne.

Päivän onnistumiset:

1. Tilinpäätös valmiina

2. Kiva reissu Ikeaan tyttären kanssa

3. Ihanaa kun on taas viikonloppu